Microscoop Expert

ClearOptics is een onafhankelijk servicebedrijf met ruim 100 jaar ervaring in microscopie. Wij zijn uw vertrouwde microscoop expert voor optische reiniging, preventief en correctief onderhoud en reparatie van microscopen. Met jarenlange ervaring in de medische en industriële branche en een toegewijd team van microscoop experts, staan wij garant voor de beste resultaten. Uw microscoop is bij ons in veilige handen.

We ondersteunen het continu functioneren van uw microscopen en industriële video endoscopen door een compleet pakket aan technische dienstverlening en gekwalificeerde technische support aan te bieden. Ook voor technische microscooptrainingen kunt u bij ons terecht.

Daarnaast voeren we installaties uit voor nieuw verkochte systemen en voeren we inspecties uit op industriële Olympus Video Endoscopen en Olympus microscopen, maar ook Leica, Nikon en Zeiss.

Microscoop expert ClearOptics biedt:

  • preventief onderhoud; onderhoudscontracten of on-demand
  • onderhoudscontracten voor en reparatie van alle merken
  • technische hardware & software ondersteuning op afstand of op locatie
  • installatie van nieuwe microscopen en/of software
  • upgrades aan reeds aanwezige microscopen en/of software
  • respons binnen 24 uur tijdens kantooruren
microscoop expert

Waarom kiezen voor ClearOptics?

ClearOptics B.V. is dé microscoop expert met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van microscopen en microscopische technieken. Met ons team van ervaren technici kunt u vertrouwen op snelle en betrouwbare onderhoudsdiensten voor uw microscoop.

Ontdek nu de heldere wereld van scherp zicht! Plan uw afspraak vandaag nog!