Microscoop Service

De microscoop service van ClearOptics omvat een uitgebreide selectie van microscoopmodellen die geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen, zoals onderzoek, klinische diagnostiek en educatieve doeleinden. Bovendien zijn we een erkende distributeur van Olympus en Nikon microscopen en de daarbij behorende accessoires.

Welke microscoop heb ik nodig?

Microscopen zijn er in veel verschillende uitvoeringen, daarom vereist de aanschaf van een microscoop individuele aanpak en moet worden gekeken voor welke onderzoeken het instrument zal worden ingezet. Olympus en Nikon behoren tot de gerenommeerde merken die zich onderscheiden door het aanbieden van hoogwaardige microscopen die aan de vereisten van diverse gebruikersgroepen voldoen, variërend van enthousiaste hobbyisten tot academische onderzoekers.

Microscoop service Olympus

Olympus levert microscopen van uitstekende kwaliteit die voldoen aan de behoeften van een breed scala aan gebruikers, variërend van enthousiaste hobbyisten tot universitaire onderzoekers.

Olympus microscopen zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals:

– onderwijs & training
– laboratoriumwerk
– geavanceerd onderzoek in de biowetenschappen
– OEM

ClearOptics is de exclusieve servicepartner van Olympus SSD en is gespecialiseerd in preventief onderhoud en reparaties van Olympus-microscopen. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de installatie van nieuw verkochte systemen en voeren we inspecties uit aan industriële Olympus Video Endoscopen.

microscoop service olympus
microscoop service nikon

Microscoop service Nikon

Nikon biedt hoogwaardige microscopen voor de volgende toepassingen:

  • life sciences
  • klinisch onderzoek
  • microscopen voor onderwijs
  • OEM

U kunt op Nikon rekenen voor optische prestaties van hoog niveau. Nikon produceert microscopen van hoge kwaliteit die heldere beelden levert in een hoge resolutie als een superieure kleurweergave over een breed gezichtsveld.

ClearOptics is servicepartner van Nikon-microscopen en is gespecialiseerd in preventief onderhoud en reparaties van Nikon-microscopen. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de installatie van nieuw verkochte systemen en voeren we inspecties uit aan Nikon Microscopen.

Microscoop servicepartner

Zoekt u een servicepartner voor uw microscoop? U kunt rekenen op de service van de specialisten bij ClearOptics. Wij zijn experts op het gebied van microscopie en helpen u graag bij uw onderzoek behoeften.

Ontdek nu de heldere wereld van scherp zicht! Plan uw servicegesprek vandaag nog!